Iedereen is welkom

wil je spelenderwijs je kwaliteiten en vaardigheden ontdekken zodat  je gesterkt wordt in wie je bent en hoef voor hoef, poot voor poot of stap voor stap de wijde wereld in kunt gaan.

Ik kan helpen bij:

Piekergedachtes

onzekerheid

rouwbegeleiding

Fixed mindset

Angsten

pedagogische ondersteuning/begeleiding

sociale vaardigheid/weerbaarheid training 

Ik vind het vooral belangrijk om samen te kijken wat ik voor u en uw kind kan betekenen, de begeleiding kan thuis maar ook op school gegeven worden.

ik ben ook Trainer van het Vriendenprogramma:

Hét programma voor kinderen en jongeren om te werken aan een growth mindset, piekeren en angsten de baas te worden, weerbaarder te worden, stress en spanningen aan te pakken en emotionele veerkracht op te bouwen.

VRIENDEN is een cognitief- en gedrags programma, dat kinderen en volwassenen vaardigheden wil aanleren waarmee zij hun gedrag, gedachten en lichamelijke reacties kunnen aanpakken om zo weerbaarder te worden en angsten, piekeren en stress de baas te worden.
Het programma is erkend door de World Health organisation en door het Nederlands Jeugd instituut als effectief  preventief programma.

Het programma versterkt het zelfvertrouwen, ondersteunt bij het angsten de baas worden, verbetert de weerbaarheid en zorgt voor algehele betere emotionele veerkracht om om te gaan met de uitdagende momenten in het leven.